ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

design-introΜΕΛΕΤΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Στη Lekkas Labels δημιουργούμε το εταιρικό σας λογότυπο προσδίδοντας ταυτότητα στην επιχείρηση σας. Επίσης, επανασχεδιάζουμε το παλιό σας λογότυπο ώστε να αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη αισθητική και το πεδίο των δραστηριοτήτων σας.

production-introΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η Lekkas Labels κατασκευάζει επιγραφές και ταμπέλες χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και υλικά που συνεισφέρουν στην υψηλή προβολή της επιχείρησης σας.

Οι επιγραφές εξωτερικού χώρου αποτελούν τον πιο διαδεδομένο τρόπο να προβάλλετε την επιχείρηση σας. Μια σύγχρονη επιγραφή με κατάλληλα επιλεγμένα χρώματα  θα προσελκύσει κόσμο στο μαγαζί σας, και θα βελτιώσει την εικόνα της επιχείρησής σας. Με ογκομετρικά γράμματα επιγραφή σας αποκτά όγκο και έντονη παρουσία. Οι πυλώνες προβάλλουν αποτελεσματικά την επιχείρηση σας, επεκτείνοντας τη φυσική σας παρουσία έξω από το χώρο σας: στον δρόμο, στο πεζοδρόμιο ή σε μια πλατεία. Η εκτύπωση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους, χωρίς περιορισμούς στις διαστάσεις και σε μεγάλη ποικιλία υλικών όπως σε αυτοκόλλητο, χαρτί, μουσαμάς, καμβάς, σημαιόπανο κλπ.

Αναλαμβάνουμε και κατασκευάζουμε:

  • Επιγραφές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  • Μεταλλικά & Φωτεινά ανάγλυφα γράμματα
  • Πυλώνες με βάση στήριξης
  • Επιγραφές εσωτερικά φωτειζόμενες
  • Επιγραφές οχημάτων
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις

mounting-introΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Μετά την κατασκευή της επιγραφής η Lekkas Labels αναλαμβάνει την τοποθέτηση στον χώρο της επιχείρησης στο καταλληλότερο μέρος. Για την κατάλληλη στήριξη των επιγραφών χρησιμοποιούνται μηχανισμοί και μέταλλα υψηλής αντοχής και ακρίβειας συναρμογής. Έτσι, επιτυγχάνεται μια στιβαρή κατασκευή υψηλής αισθητικής και με μεγάλη αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές αντιξοότητες.

repair-introΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Εκτός από την κατασκευή νέων επιγραφών αναλαμβάνουμε και την συντήρηση των παλαιών επιγραφών σας. Ανακατασκευάζουμε φθαρμένα τμήματα τους και ανανεώνουμε τα χρώματα χωρίς να χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με το κόστος αγοράς μιας νέας επιγραφής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κάθε μήνα ετοιμάζουμε μία νέα προσφορά για εσάς!

Μάθετε περισσότερα...

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ