ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ Ή PVC

Τα ανάγλυφα γράμματα προσδίδουν νέες δυνατότητες στην προβολή της εταιρείας σας. Κατασκευάζονται από διάφορα υλικά όπως plexiglass, PVC, μέταλλο, inox ή ξύλο kapa line με δυνατότητα κοπής σε μεγάλες διαστάσεις. Τα υλικά κατασκευής των ογκομετρικών γραμμάτων αναλυτικά είναι:

Μέταλλο ή INOX: Ότι επιλογή και αν κάνετε το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό καθώς το μέταλλο και το inox προσδίδουν κύρος στην επιγραφή σας. Τα υλικά αυτά κόβονται σε σύγχρονο laser για την ακριβή μεταφορά του λογοτύπου σας. Υπάρχει δυνατότητα κρυφού φωτισμού από neon ή led αν το επιθυμείτε, είτε από την αρχή της κατασκευής είτε αργότερα.

Plexiglass: Το γνωστό μας plexiglass δίνει ιδιαιτερότητα στην κατασκευή σας καθώς αντανακλά το ηλιακό φως και προσδίδει μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Υπάρχει δυνατότητα κρυφού φωτισμού στο plexiglass με led ή neon από την αρχή της κατασκευής ή μετέπειτα.

PVC, Kapa Line και ξύλο: Τρία πιο προσιτά υλικά στην αγορά για οικονομική, ελαφριά κατασκευή της επιγραφής σας. Τα υλικά αυτά κόβονται σε router για ακριβή μεταφορά του λογοτύπου σας. Στα υλικά αυτά δεν υπάρχει δυνατότητα κρυφού φωτισμού και το ανάγλυφο τους είναι συγκεκριμένο (συνήθως 10 χιλιοστά).
Τα υλικά αυτά προτείνονται περισσότερο για εσωτερική χρήση (εκθεσιακά περίπτερα, εσωτερική διακόσμηση-σήμανση).

Φωτογραφίες από Γράμματα κατασκευασμένα με Μέταλλο ή PVC

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κάθε μήνα ετοιμάζουμε μία νέα προσφορά για εσάς!

Μάθετε περισσότερα...